Ανταλλακτικές Βιβλιοθήκες

Ανταλλακτικές Βιβλιοθήκες

        Η ομάδα του Booksharing, στην προσπάθεια που κάνει να φέρει πιο κοντά τους ανθρώπους στην εμπειρία της ανάγνωσης και της ανταλλαγής των βιβλίων εκείνων που περιέχουν κάτι άξιο να μοιραστεί κάποιος, δημιουργεί ένα δίκτυο Ανταλλακτικών Βιβλιοθηκών σε διάφορα σημεία της Αθήνας.

      Το όνειρο αυτό, συνοδεύεται απ' την επιθυμία και επιβεβαιώνει την ανάγκη που υπάρχει στον άνθρωπο να αναζητά και να βρίσκει Ιδέες, γνώση, πρότυπα ηρώων και περιπέτειες που να ανταποκρίνονται στις δικές του καθημερινές ανησυχίες, δίνοντας του ώθηση και ελπίδα να συνεχίσει να αγωνίζεται παρά τις δυσκολίες της σύγχρονης εποχής μας.
     
      Μέσα απ' την προσωπική μας εμπειρία ως εθελοντές, ανακαλύψαμε την ομορφιά που υπάρχει όταν κάποιοι άνθρωποι μοιράζονται, συζητούν, ανταλλάσουν Ιδέες και πείρα, βαδίζοντας σε ένα κοινό στόχο. Έχοντας στο νου και την καρδιά μας αυτές τις σκέψεις, ελπίζουμε οι Ανταλλακτικές Βιβλιοθήκες να φέρουν ολοένα και πιο κοντά τους ανθρώπους εκείνους που με τη σειρά τους θέλουν να μοιράστούν κομμάτι του εαυτού τους και γιατί όχι, να ενωθούν στην ομάδα του Booksharing προωθώντας μαζί μας αυτή την Ιδέα.


Πως λειτουργούν οι Ανταλλακτκές ΒιβλιοθήκεςΤα σημεία όπου μπορείτε να βρείτε Ανταλλακτικές Βιβλιοθήκες, μέχρι τώρα είναι:

 • "Νέα Ακρόπολη"
   Διεθνής Πολιτιστικός & Φιλοσοφικός οργανισμός

  Αγίου Μελετίου 29, Κυψέλη

  τηλ.: 210 8810830, 697 4482907
 • "Singita Cafe Bar" 

  Χρυσοστόμου Σμύρνης 90, Μοσχάτο

  τηλ.: 210 940 0890. 694 42 67 034
 • "Στα Καλά Καθούμενα..." Cafe - Bar

  Δράκου 3, Κουκάκι

  τηλ.: 210 9221138
 • "Βιβλιοκαφέ Έναστρον"

   Σόλωνος 101, Αθήνα
   τηλ.: 210 3828161


  Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!