Καλοκαιρινό μπαζάρ με 250.000 βιβλία στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής!

Από την Πέμπτη 4 μέχρι την Κυριακή 7 Ιουνίου ο ΒΗΜΑ FM 99,5 διοργανώνει και πάλι το καθιερωμένο φιλανθρωπικό, καλοκαιρινό bazaar βιβλίου.

Κάνοντας πράξη το σύνθημα ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ, ΕΝΑ ΕΥΡΩ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ, ο ΒΗΜΑ FM επιστρέφει στους Κήπους του Μεγάρου Μουσικής. 

Διακόσιες πενήντα χιλιάδες βιβλία των εκδόσεων του ΔΟΛ θα διατεθούν προς ένα ευρώ το κάθε ένα και όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν στους άπορους και τους άστεγους συνανθρώπους μας του Δήμου Αθηναίων, και θα ανακουφίσουν περισσότερες από 2.500 οικογένειες της περιοχής, που έχουν ανάγκη από τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης. 

Το bazaar θα λειτουργεί 10:00 – 21:00 με στόχο φέτος να σπάσει το φράγμα του 1.000.000 € συνολικής προσφοράς των ακροατών του σταθμού στα 8 φιλανθρωπικά bazaar που έχουν πραγματοποιηθεί έως σήμερα. 

Παράλληλα, στους Κήπους του Μεγάρου Μουσικής θα διοργανωθεί και φέτος ένα εντυπωσιακό φεστιβάλ, με συναυλίες κορυφαίων καλλιτεχνών. 

Όλες οι συναυλίες είναι δωρεάν και οι επισκέπτες μπορούν να έρθουν με όλη την παρέα τους για να χαρούν μερικές εξαιρετικές μουσικές παραστάσεις στον πιο όμορφο Κήπο της Αθήνας.