Ο συγγραφέας του Game of Thrones προειδοποιεί: η τηλεόραση μπορεί να σκοτώσει κάποιους χαρακτήρες!
Ο George R.R. Martin δήλωσε ότι το κανάλι μπορεί να σκοτώσει χαρακτήρες που στα βιβλία επιβιώνουν.

Ο συγγραφέας του Game of Thrones προειδοποιεί: η τηλεόραση μπορεί να σκοτώσει κάποιους χαρακτήρες

Για όσους παρακολουθούν τη σειρά έχοντας διαβάσει τα βιβλία, μια δήλωση του συγγραφέα μπορεί να τους απογοητεύσει: ο συγγραφέας δήλωσε ότι κάποιοι χαρακτήρες που επιβιώνουν στα βιβλία, θα πεθάνουν στην οθόνη της τηλεόρασης. Ο George R.R. Martin έκανε αυτή την αποκάλυψη στα βραβεία της Ένωσης Σεναριογράφων που έγινε το Σάββατο. «Να είσαστε προετοιμασμένοι», δήλωσε ο Μάρτιν συμπληρώνοντας ότι οι δημιουργοί της τηλεοπτικής σειράς «είναι πιο πολεμοχαρείς από εμένα». Ο πέμπτος κύκλος της σειράς ξεκινάει στις 12 Απριλίου και το HBO έχει ήδη παραγγείλει και τον έκτο. Τώρα ο Μάρτιν γράφει το προτελευταίο βιβλίο με τίτλο the Winds of Winter και θα ολοκληρώσει το ταξίδι με το The Dream of Spring. Τα δύο αυτά βιβλία θα αποτελούνται από 3.000 σελίδες. Για το μέλλον ο Μάρτιν δήλωσε τα εξής: «Δεν ξέρουμε πόσους ακόμα κύκλους θα έχει η σειρά. Αυτός είναι ο πέμπτος, και το κανάλι παρήγγειλε τον έκτο. Αν θα έχουμε έβδομο ή όγδοο, κανείς δεν ξέρει. Ανανεώνουν μόνο έναν ή δύο κάθε φορά. Όταν τελειώσουμε τον έκτο, θα μάθουμε για τη συνέχεια. Εξαρτάται. Η τηλεόραση είναι ένα πολύ ρευστό μέσο. Είναι η πιο δημοφιλής σειρά της τηλεόρασης, αλλά θα είναι μετά από δύο χρόνια; Οι πετυχημένες σειρές έρχονται και φεύγουν και η τηλεόραση αλλάζει, και το έχω ξαναζήσει αυτό. Σίγουρα ελπίζω ότι θα καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε την ιστορία. Αλλά ό,τι και να συμβεί με τη σειρά εγώ θα τελειώσω τα βιβλία. Κάθε ένα από αυτά έχει 1500 σελίδες και έχουν αρκετό υλικό για αρκετούς κύκλους στην τηλεόραση. Πόσους; Αυτό εξαρτάται από τους σεναριογράφους.» Πηγή: www.lifo.gr

Για όσους παρακολουθούν τη σειρά έχοντας διαβάσει τα βιβλία, μια δήλωση του συγγραφέα μπορεί να τους απογοητεύσει: ο συγγραφέας δήλωσε ότι κάποιοι χαρακτήρες που επιβιώνουν στα βιβλία, θα πεθάνουν στην οθόνη της τηλεόρασης. 

Ο George R.R. Martin έκανε αυτή την αποκάλυψη στα βραβεία της Ένωσης Σεναριογράφων που έγινε το Σάββατο. «Να είσαστε προετοιμασμένοι», δήλωσε ο Μάρτιν συμπληρώνοντας ότι οι δημιουργοί της τηλεοπτικής σειράς «είναι πιο πολεμοχαρείς από εμένα». 

Ο πέμπτος κύκλος της σειράς ξεκινάει στις 12 Απριλίου και το HBO έχει ήδη παραγγείλει και τον έκτο. Τώρα ο Μάρτιν γράφει το προτελευταίο βιβλίο με τίτλο the Winds of Winter και θα ολοκληρώσει το ταξίδι με το The Dream of Spring. Τα δύο αυτά βιβλία θα αποτελούνται από 3.000 σελίδες. 

Για το μέλλον ο Μάρτιν δήλωσε τα εξής: 

«Δεν ξέρουμε πόσους ακόμα κύκλους θα έχει η σειρά. Αυτός είναι ο πέμπτος, και το κανάλι παρήγγειλε τον έκτο. Αν θα έχουμε έβδομο ή όγδοο, κανείς δεν ξέρει. Ανανεώνουν μόνο έναν ή δύο κάθε φορά. Όταν τελειώσουμε τον έκτο, θα μάθουμε για τη συνέχεια. Εξαρτάται. Η τηλεόραση είναι ένα πολύ ρευστό μέσο. Είναι η πιο δημοφιλής σειρά της τηλεόρασης, αλλά θα είναι μετά από δύο χρόνια; Οι πετυχημένες σειρές έρχονται και φεύγουν και η τηλεόραση αλλάζει, και το έχω ξαναζήσει αυτό. Σίγουρα ελπίζω ότι θα καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε την ιστορία. Αλλά ό,τι και να συμβεί με τη σειρά εγώ θα τελειώσω τα βιβλία. Κάθε ένα από αυτά έχει 1500 σελίδες και έχουν αρκετό υλικό για αρκετούς κύκλους στην τηλεόραση. Πόσους; Αυτό εξαρτάται από τους σεναριογράφους.» 

Πηγή:  http://www.lifo.gr/team/primetime/55409

Ο George R.R. Martin δήλωσε ότι το κανάλι μπορεί να σκοτώσει χαρακτήρες που στα βιβλία επιβιώνουν Πηγή: www.lifo.gr